top of page
kgdesign nuage gris BD.jpg

I BUTIK

Dessa produkter finns just nu hos våra återförsäljare

MOLN

Bordstablett

Molnet ger det perfekta underlaget till kladdiga måltider, pyssel med färg och förhindrar tallriken att glida iväg. Tidlös form som fungerar i alla hem . Välj din favorit bland flera färger.

ATLAS

Bordsunderlägg

En uppföljare till molnet , tillverkat i samma tåliga, giftfria och halkfria silikon . Inte den exakta avbilden av världskartan , men ger en ganska god blick över hur jorden skulle se ut platt. Passar perfekt på runt bord. Trendiga färger gör underlägget lätt att placera till både vuxna och barn i det moderna hemmet. Lätta att skölja av, tål även maskindisk. D: 35 cm.

MR ROBERT

Robot sparbössa

Sparbössa med härlig retrokänsla- snygg dekoration i flera färger.  Pengarna stoppar man i munnen och tömmer genom avtagbart huvud.

SUGRÖR

Praktiska färgstarka

Sugrör att använda om och om igen! Sugrören kan böjas utan att tappa sin form och klippas till önskad längd. Tillverkad av silikon fritt från gifter och säkert för kontakt med livsmedel. En förpackning innehåller 6 st sugrör och en borste för rengöring. Tål maskindisk.
Produkten finns i en rosa och en blå mix.

MR UGGLY

Sparbössa

Finurlig sparbössa som håller mynten på plats! Mr. Uggly trivs även som snygg dekoration på hyllan, där du kan förvara småsakerna du aldrig vet vart du ska lägga.

RALLY

Bordstablett

Tuff och praktisk bordstablett i form av en fräsig rallybil! Piffa upp barnens matplats och förenkla samtidigt vardagen- halkfritt och mycket lätt att rengöra. Tillverkad i sililkon fritt från gifter och livsmedelssäkrat .

Rally_Rosa_CMYK_300dpi.jpg

Rally_Rosa_CMYK_300dpi.jpg

Rally GreyCMYK_300dpi.jpg

Rally GreyCMYK_300dpi.jpg

bottom of page